• En dat werd wel weer eens tijd ook! Het was zoals bekend nog niet 'om het echie', maar wel twee serieuze oefenpotten. En hoe verliep dat nou in coronatijd? Nou, aan het spel kun je soms zien, dat het weer even wennen is, maar het wennen zit 'm vooral in de lastiger en langere voorbereiding inclusief testen en dan vervolgens in lege sporthallen komen. Maar de dingen zijn zoals ze zijn, dus laten we daar maar over ophouden.

  Het tweede begon om 16.00 uur. We waren eigenlijk heel benieuwd hoe zo'n jong team het zou doen, maar dat ging eigenlijk heel aardig. Ze hebben geen moment achter gestaan, namen af en toe een vrij ruime voorsprong en wonnen de pot met uiteindelijk 19-21.

  Als we de cijfers van Johan bezien is de conclusie, dat we met 25% prima schoten, maar dat aantal schoten (82) moet nog wel wat opgevijzeld worden. Komende zaterdag maar even flink aan werken!

 • Bij KZ/Thermo4U 1 ging het de eerste 20 minuten gelijk op, maar daarna begonnen we een beetje de greep erop te verliezen, zodat het van 8-8 naar een ruststand van 13-10 ging. In de tweede helft werd dat verschil soms wat groter en soms wat kleiner om uiteindelijk af te ronden op 24-20 voor 'Delluf'.

  Het probleem zat 'm een tikkie in de eerste aanval, die maar op een score van 13% uitkwam en daar win je zelden mee.

  Zaterdag komt TOP op bezoek, voor het 2e om 18.00 en het 1e om 20.00u.

  Kijken kan alleen via de livestream en langskomen heeft geen zin, want het bestuur mag je er simpelweg niet in laten, basta!