• Zaterdag de eerste thuiswedstrijd: wat gaat dat brengen??

    Komende zaterdag, 25-11, komt DVO - de verrassende finalist van vorig seizoen - naar De Koog en daarmee hebben wij al meteen de tweede zeer sterke tegenstander binnen de lijnen. Wij vertrouwen natuurlijk op dezelfde gedegen inzet, die vorige week genoeg was om Fortuna te verslaan, maar wij kunnen er wel vanuit gaan, dat DVO nog een extra-laag tegenstand gaat opleveren.

    Dat komt natuurlijk deels, doordat de Bennekommers met het koppel Richard van Vloten/Marc Verberk al enige jaren met duidelijk succes aan het bouwen is aan een sterk team, dat middels Annelie de Korte en Koen van Roekel ook internationals levert. Daarnaast is Daniƫlle Boadi altijd gevaarlijk en dat geldt nog meer voor de superzuiver schietende Gertjan Meerkerk.

    Er zijn echter ook wat blessureproblemen en daarnaast meldde de DVO-site, dat vaste kracht Barbara Brouwer vorige week in de thuiswedstrijd voorlopig afscheid nam wegens zwangerschap en dat scheelt ook. Er zijn al met al veel vraagtekens en onzekerheden aan beide kanten en dat kan extra meehelpen om er een spannende wedstrijd van te maken.

    Een reden te meer om zaterdag naar het Topsportcentrum te komen!