• Ook vandaag wordt weer eens onderstreept dat we toch in een wonderlijke tijd leven. Om 8 uur vanmorgen startte onze Leagueploeg met het gereedmaken van de zaal in het Topsportcentrum De Koog voor de wedstrijden van vanavond, aanvang 18.00 en 20.00 uur. De zaal wordt als vanouds aangekleed.

    Maar ehhh, er mag toch geen publiek bij?? Nee, inderdaad, maar het is eigenlijk ook meer een grote televisiestudio geworden, waarbij de Leagueploeg als het ware het decor verzorgt.


    En natuurlijk is er dan een aantal functionarissen, zoals de 'hyco', dat is de afkorting van hygiëne-coördinator, in dit geval Erna. De hyco stelt aan ieder die de zaal wil betreden wat inmiddels wel bekende vragen over de gezondheid van de persoon en diens thuis-wonenden en als het antwoord haar niet aanstaat, dan kun je het mooi vergeten en kom je er niet in.

    Hieronder zie je een stel foto's en de rest zie je vanavond in de livestream. En voor wie zich afvraagt wat Margot en Marco met die palen gaan doen: er is al weer materiaal naar buiten gebracht, want de jeugd gaat komende week buiten trainen, net als heeeel vroeger. Inderdaad wonderlijke tijden...