• Wat gebeurde er dit weekend in de Kenonz Korfbal League?

  Dit weekend is qua wedstrijden mooi verdeeld:

  1. om 19.00 uur begint LDODK-HKC en in Gorredijk gaan ze natuurlijk werken aan het behoud van de eerste plaats. Dat lukte goed, het werd 27-23, maar de ruststand van 15-14 maakte ook wel duidelijk, dat HKC goed mee kon komen. Dat is geen goed nieuws voor KCC en Groen-Geel.

  2. om 20.00 uur volgen wij met de strijd tegen KCC en ook voor ons is winnen natuurlijk het enige. Dat deden we dan ook met een redelijk overwicht. Bij rust was het 16-11 en afgesloten werd op 26-19. Een domper voor ons was de kennelijk pijnlijke knieblessure van Onno Bakker.

  3. Zondag om 14.30 is het tijd voor DOS’46-Fortuna en dat kan nog wel eens gaan spannen, want de thuisploeg is erg wisselvallig. Nou, dat van dat 'spannen' was een totale vergissing, maar dat wisselvallige pakte vandaag totaal verkeerd uit. Bij rust was het al 6-15 en het eindigde op liefst 14-32...

  4. om 16.00 begint in Amsterdam de strijd tussen Blauw-Wit (onze tegenstander van volgende week) en Groen-Geel. Ook in deze wedstrijd geen verrassingen en de eindstand 20-13 maakt dat ook wel duidelijk.

  In het programma ontbreken dit weekend PKC en DVO en dat komt omdat PKC - als Nederlands kampioen - dit weekend speelt om de Europa Cup. De finale begint - uiteraard op zaterdag - om 16.00u en gaat tussen PKC en Boeckenberg uit België. Die wedstrijd is ook live te volgen via het IKF-kanaal. Het was geen grote verrassing, dat PKC deze cup won, maar Boeckenberg gaf duidelijk meer tegenstand dan de overige ploegen in deze finaleronde, eindstand 25-17.


  Natuurlijk zijn alle wedstrijden weer via Eyecons live te volgen en ook terug te zien. En als we kijken naar de cijfertjes van DVO/Transus 1 tegen KZ/Keukensale.com 1 dan wordt daar veel gebruik van gemaakt: 7.977 kijkers tot nu toe!

 • Meer over Keukensale.com

  Even wat meer informatie over onze sponsor Keukensale.com:

  a. dit is een franchise-onderneming, verspreid over heel Nederland, waarbij onze sponsor Thierry Arnoldus eigenaar is van acht grote winkel/showrooms.

  b. Die in Alkmaar en Heerhugowaard zijn het dichtste bij ons in de buurt. Met een klik op de plaatsnaam kom je op de website van dat filiaal en vind je heel veel informatie over keukens en de apparatuur erbij.

  c. Trouwens, een apart onderdeel van Thierry's werk gaat over badkamers en sanitair. Daarvoor kun je terecht bij de Sanistunter in Alkmaar.

  d. Wil je tot zaken komen? Bel dan even met onze commercieel manager Tim Bakker via 06 18 55 02 84 en hij regelt een prettig contact voor je!

  Doe er je voordeel mee!