• Van meer kanten verneemt de redactie, dat het nog even zoeken is op deze website en dat er ook minder 'leuke stukjes' op verschijnen. We gaan eerst even in op het eerste punt en wijden dan nog een regeltje aan het tweede.

   

  Het is inderdaad best even wennen aan de totaal nieuwe opzet. Dat geldt evenzeer voor een deel van de redactie. De jongeren onder hen hebben de gehele opzet gemaakt en als het ware zelf het licht (her)uitgevonden en de ouderen, tja, dat is meer onder het motto 'En de boer, hij ploegde voort...'. Het zal echter wel wennen en onderstaande tekst is bedoeld om de lezer ook te laten wennen.

   

  Daarom een paar tips om wegwijs te worden:

   

  a. Ik wil afzeggen. Waar vind ik bij wie etc? Daarvoor ga je naar de bovenkant van de hoofdpagina - of home-pagina, als je dat liever hebt. Daar zie je 'Vereniging' in het gele vlakje - zie ook de foto hiernaast - en in de ketting daaronder vind je ook 'Organisatie' en als je die pagina aanklikt, dan vind je allerlei telefoonnummers en bij 'Wedstrijdsecretariaten' dus ook de diverse telefoonnummers en e-mail-adressen.

 • b. Ik wil weten welke wedstrijden er komende zaterdag zijn. Daarvoor ga je ook weer bovenin naar de knop 'Competitie' en daaronder ontrolt zich dan ook weer een menu en daar zie je bij staan 'Thuiswedstrijden' en met een klik daarop zie je alle wedstrijden van de komende twee weken.

  c. Ik wil zien wat er op een dag in het Topsportcentrum gebeurt. Daarvoor ga je naar datzelfde hoofdstuk 'Competitie' en daar zie je al snel 'Wat zien we in De Koog' en een klik daarop vertelt je meer.

  d. Waar is De Duiventil gebleven? Die heeft een apart plekje gekregen en met een klik op dat plaatje zie je straks weer het laatste nieuws. Nu nog even een paar dagen niet, maar ook dat heeft weer te maken met het opstartgedoe, want we moeten nog even de juiste vorm vinden van enerzijds goed leesbaar en anderzijds zichtbare links naar de bronnen van de berichten.

  Verder zijn er natuurlijk ook speciale teampagina's, maar die zijn niet moeilijk te vinden. Alle wedstrijdgegevens komen rechtstreeks via Sportlink binnen en dat is nog even wennen, ook daar, omdat de gehele sport een half jaar stil lag. Het KNKV begon dit weekend ook met een nieuwe site en liep tegen problemen met Sportlink aan, want de uitslagen zijn nog niet zichtbaar. Ook daaraan wordt elders gewerkt.

  En de leuke stukjes??? Dat komt ook wel weer als we een beetje gewend zijn en de hele boel, inclusief de competities, weer lekker lopen. En als we nou maar niet teveel over dat Covid-gedoe moeten miepen, dan wordt het vast toch weer gezellig!

  PH