• Meer details over de halve finale van ons tweede team

    Ons tweede werd dit voorjaar elegant kampioen in één van de vier Reserve Ereklassen en mag zo met de drie 'collega's' gaan strijden om de titel 'Nederlands Kampioen', want ja, we spelen in de top van Nederland.

    Voor het tweede worden die wedstrijden altijd op de vrijdagavonden gespeeld, zodat men de handen vrij heeft voor de eerste teams op de zaterdagen. Het was dus al een tijdje bekend, dat wij op vrijdagavond aan de bak moesten, maar nog niet waar en tegen wie. Nu echter wel.

    Komende vrijdag, 14 juni, aanvang 20.30u, wordt deze eerste beslissingswedstrijd gespeeld op het veld van Synergo in Utrecht en de tegenstander is PKC 2. Dat team werd op dezelfde wijze kampioen als DVO 1 in de afdeling van ons eerste: ze eindigden precies gelijk met nr 2 DSC 2, maar hadden een beter doelsaldo in de wedstrijden tegen de andere teams.

    PKC 2 werd dus - vorige week in Eindhoven - een keer verslagen door DSC 2, 19-16, en die taak hebben wij dus ook te doen als we een week later - ook weer op vrijdag - in de finale bij VZOD in Kudelstaart (bij Aalsmeer en bij Josien dus!) de strijd aan willen gaan met de winnaar van DOS'45 2 - Fortuna 2.

    Maar eerst vrijdag naar Utrecht dus, Loevenhoutsedijk 2, bij Synergo. Veel succes!!!