• Voorverkoop kaarten play-off KZ/Keukensale.com – PKC/Vertom op zaterdag 6 april

  Komende zaterdag 6 april spelen we de tweede wedstrijd in de 'best-off-3'-serie tegen PKC. De eerste wedstrijd werd helaas verloren, dus we moeten zaterdag winnen om ons te plaatsen voor de beslissende derde wedstrijd op dinsdagavond om nog kans te maken op een plek in de zaalfinale in Ahoy op zaterdag 13 april.

  Voor de wedstrijd van zaterdag geldt een aantal specifieke zaken/regels, dus neem ze even goed tot je:

  Tarieven:
  •    Jeugd t/m 15 jaar: 5 euro

  •    Vanaf 16 jaar: 10 euro

  •    65+: 5 euro

  •    KNKV legitimatiehouders: 5 euro. Let op: Legitimatiehouders kunnen zich tot uiterlijk vrijdagochtend 12 uur aanmelden via een e-mail bij onze leaguemanager. We hebben plek voor maximaal 50 personen, dus ook hier geldt: vol is vol. Het bedrag van 5 euro dient op de zaterdag/wedstrijddag betaald te worden bij de kassa.

  •    KZ jeugd t/m  A: gratis

  •    Club van 100 leden: gratis

  •    KZ jeugdtrainers: gratis

  •    De seizoenkaart is helaas niet geldig voor de play-off-wedstrijden. Dus seizoenkaarthouders dienen ook een kaartje te kopen.

  Kaartverkoop:
  PKC-supporters kunnen online een kaartje kopen via hun eigen website. We hebben maximaal 300 kaarten voor de tegenstander beschikbaar. Ook hier geldt vol is vol.

  KZ-leden en andere belangstellenden kunnen in de voorverkoop hun kaartje komen kopen in de KZ-kantine. Dit kan op:

  Woensdag 3 april tussen 19.00 en 20.00 uur

  Donderdag 4 april tussen 19.45 en 21.00 uur

  Zijn er nog kaarten beschikbaar na deze voorverkoop, dan communiceren we dat natuurlijk via onze website en socialmedia-kanalen. Deze kaarten zijn dan op de zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd bij de kassa te kopen.

  Ook alle leden die recht hebben op een gratis kaartje dienen hun kaartje te komen ophalen op woensdag of donderdag. Wacht je tot zaterdag, dan loop je het risico dat we zijn uitverkocht en kun je niet naar binnen.

  Zaal open:
  De wedstrijd start om 20.00 uur. De zaal gaat open vanaf 18.45 uur. Onze kantine is uiteraard al eerder open en de kassa gaat open om 18.00 uur. Je kunt dan je eerder gekochte kaartje inleveren en een polsbandje ophalen, waarmee je de zaal in kan. Zonder polsbandje geen toegang.

  Tot slot:
  We verwachten heel veel supporters en willen er één groot feest van maken. Houd je dus allemaal aan de regels die gelden in onze sporthal en volg de aanwijzingen van onze leaguemedewerkers en de beveiliging op.

  Alvast bedankt voor de medewerking en iedereen heel veel plezier komende zaterdag.

  Bestuur.