• Vergaderruimte reserveren

 • Onze vereniging groeit gestaag en we raken ook steeds meer thuis in 'ons' Topsportcentrum. Het betekent ook, dat er flink wat activiteiten, commissievergaderingen enzovoort zijn en dan is het handig om te weten of er ruimten vrij zijn.

  Het bestuur heeft daarvoor een systeem aangeschaft, dat via het internet werkt en te benaderen is. Het luistert naar de wonderlijke naam 'Supersaas', geen idee waarom.

  In dat systeem kun je zien wanneer welke ruimten vrij of bezet zijn, althans voor zover KZ / Thermo4U daar zeggenschap over heeft. Het werkt bijvoorbeeld niet voor de sporthallen en de VIP-ruimte boven, want die moeten via het Sportbedrijf gehuurd worden.

  Bij alles geldt natuurlijk steeds dat er op de werkdagen rekening gehouden moet worden met FreeKids, die van maandag tot en met vrijdag steeds tot 18.30 uur aanwezig zijn in de clubhuisruimte.

  Als je een deel van de clubhuisruimte nodig hebt kan de tussenwand dicht, maar dat is dan weer afhankelijk van eventuele grote activiteiten in de zalen. Even simpel: als ons eerste thuis speelt kan de tussenwand natuurlijk niet dicht.

  Wil je in de bestuurskamer? Bedenk dan dat die in twee├źn gedeeld kan worden met ook weer zo'n tussenwand en voor kleine gezelschappen is dat ook weer handig. En tenslotte kun je natuurlijk ook gezellig met een groep om een tafeltje in het clubhuis gaan zitten, net wat je wil.

  Iedereen kan het systeem gebruiken. Je moet echter wel je e-mail-adres vermelden, want er moet natuurlijk duidelijk zijn met wie er eventueel contact opgenomen kan worden als overleg noodzakelijk is.