• Vergaderruimte reserveren

  • In onderstaand agenda kun je zien wanneer welke ruimten in het topsportcentrum vrij of bezet zijn, althans voor zover KZ daar zeggenschap over heeft. Het werkt bijvoorbeeld niet voor de sporthallen en de VIP-ruimte boven, want die moeten via het Sportbedrijf gehuurd worden.

    Op maandag t/m vrijdag moet er rekening gehouden worden met de buitenschoolse opvang van FreeKids, die dan tot 18.30 uur aanwezig zijn in de kantine.

    Als je een deel van de kantine nodig hebt kan de tussenwand dicht, maar dat is dan weer afhankelijk van eventuele grote activiteiten in de zalen. Even simpel: als ons eerste thuis speelt kan de tussenwand natuurlijk niet dicht.

    Wil je in de bestuurskamer? Bedenk dan dat die in twee├źn gedeeld kan worden met ook weer zo'n tussenwand. En tenslotte kun je natuurlijk ook gezellig met een groep om een tafeltje in het clubhuis gaan zitten, net wat je wil.

    Inloggen is voor iedereen mogelijk met alleen een mailadres, want er moet duidelijk zijn met wie er eventueel contact opgenomen kan worden als overleg nodig is.