• VRIJWILLIGERSBORREL zondag 7 juli vanaf 16.00 uur

    Een sportvereniging draait op vrijwilligers. Ook KZ heeft veel vrijwilligers, heel veel. Daar zijn we ontzettend blij mee. Om alle vrijwilligers te bedanken organiseren we zondag 7 juli 'de Vrijwilligersborrel'. Een happening met een hapje en een drankje en dat op kosten van de vereniging!

    Iedereen die als vrijwilliger wat betekent voor KZ is van 16.00-19.00 uur van harte welkom in de kantine. Om 17.30 uur verzorgt Chinees restaurant Canton weer het buffet.  

    Dus was je dit seizoen: veldonderhoudploeg, (jeugd)trainer, scheidsrechter, schoonmaker, league- en mediaploeg, jurytafel, gastvrouw of -heer (veld, zaal en league-avonden), kassateam, evenementencommissie, jeugdactiviteitencommissie of -begeleider, jeugdkampcommissie of -begeleider, kantinecommissie, schoolkorfbalcommissie, kledingcommissie, senioren-tc, jeugd(team)commissies, trainerscommissie, werkgroep Special Korfbal, coördinatoren (o.a. voor vrijwilligers, recreanten, kombifit, veld- en zaalplanning en -inhuur, wedstrijdzaken, lief-en-leed), staf selectie, topsportcommissie, vertrouwenspersoon, redactie KZ-media, kascommissie, Blauw Zwart of Club van 100...dan ben je van harte uitgenodigd!

    We hopen op een goede opkomst, zodat we met een grote groep in het zonnetje kunnen genieten van deze afsluiting van het seizoen.

    Het bestuur