• De Topsport commissie is verheugd te kunnen mededelen dat de opvolger van Dennis Doves bekend is. Tim Bakker zal deze zomer de opstap maken van trainer/coach van het tweede team naar het eerste team en de taken van Dennis overnemen vanaf volgend seizoen. Melinda Fennema zal met hem mee gaan als assistent.

    Tim behoeft weinig introductie. Hij heeft al meerdere teams bij de club, waar hij zelf ook als speler groot geworden is, onder zijn hoede gehad en wil nu graag de stap zetten naar hoofdtrainer. Uit de evaluatiegesprekken bleek dat de spelersgroep én de Topsport commissie zeer tevreden is over het functioneren van Tim, naast het tweede assisteerde hij ook al Dennis op de training én tijdens de wedstrijden van het eerste. “Bovendien past Tim helemaal in ons plaatje om te bouwen aan een nieuw team dat binnen drie jaar weer om de prijzen mee doet”, vertelt Sander Boutsma, voorzitter van de Topsport Commissie.

    Wij willen Tim en Melinda erg veel succes wensen en Dennis nogmaals bedanken voor zijn inzet, we vertrouwen op een goede overdracht. Nu eerst nog de volle focus op dit seizoen waarin we nog volop in de race zijn voor een goed resultaat!

    De Topsport Commissie