• A5 sleept de titel binnen!

Zaterdag werd A5 kampioen op een chique manier: ze hadden tot dan alles gewonnen en moesten in Diemen op bezoek bij de enig overgebleven concurrent Victoria A2. Die gun je natuurlijk ook wat, maar niet te veel en dus werd afgerond met een 7-7 gelijkspel en was het herfstkampioenschap een feit met 11 punten uit 6 wedstrijden.

Coach Cees Buijs zorgt altijd voor wat extra's en zo kregen we bij de meegeleverde plaatjes er vanzelfspreend eentje met de kampioenen, maar Cees zorgde ook voor aandacht voor de vaste supporters! Gezellig!!

Dan natuurlijk nog de namen van de sterren en dat zijn van links naar rechts op de achterste rij: Mexx, coach Cees, Kay, en Rob met daaronder Damiƫn, Cas, Fleur en Lynn en vooraan Marisa. Gefeliciteerd, kanjers!

• Door een slordigheidje van de redactie was in eerste instantie over het hoofd gezien, dat de Technisch Directeur zelf ook een verslagje had ingestuurd, maar dat wordt bij deze natuurlijk alsnog geplaatst!

A5 Campione

De A5 is een nog niet ontdekt pareltje bij KZ/Keukensale.com. Gaandeweg vorig seizoen werd er steeds beter gespeeld. Deze trend zet zich door in een ongeslagen kampioenschap met een doelsaldo van +44. Stuk voor stuk worden we met de wedstrijd beter. Je ziet ook de trainingsintensiteit omhoog gaan en de passie voor het korfbal groeit met de week.

Afgelopen zaterdag ging de de A5 op pad naar Diemen tegen de enige concurrent DKV/Victoria.

Met rust een 3-6 voorsprong voor de A5 en geen vuiltje aan de lucht, want we waren op alle fronten sterker. Echter, in de 2e helft haperde de doelpuntenmachine, mede door de strakke tegenwind, en kwam DKV/Victoria terug 2 minuten voor tijd tot 7-7. Damian mocht 1 minuut voor tijd nog een strafworp nemen, maar ook dat lukte niet.

Al met al een geweldig najaarsseizoen met klinkende uitslagen.

Ik kijk nu al uit naar het zaalseizoen waar we de stijgende lijn zeker door gaan trekken.

Samen met onze fanatieke supporters (ouders) kijk ik als Technisch Directeur uit naar de komende wedstrijden.