• Steun KZ, bestel versnaperingen in onze virtuele kantine
   
  In deze coronatijden loopt KZ veel inkomsten mis terwijl de vaste lasten wel betaald moeten worden. We kunnen daarom iedere steun goed gebruiken en een van de manieren waarop je dat kunt doen is de volgende. Je kunt KZ financieel steunen via de virtuele kantine. In navolging van andere Korfbal League clubs, biedt ook KZ de supporters een virtuele kantine aan tijdens de livestreams van onze 1e en 2e teams. Je kunt virtuele versnaperingen kopen via de QR codes die in beeld komen bij de livestreams.
   
  Hoe gaat het in z'n werk?
  Bij de livestreams komen geregeld QR codes in beeld. Het betreft verschillende virtuele versnaperingen met verschillende bedragen. De QR codes kun je scannen met je smartphone, tablet, iPhone of iPad. Hiervoor heb je een QR code scanner app nodig. Het verschilt per soort apparaat.
   
  Op iPhones en iPads kun je hiervoor de standaard camera app gebruiken.
   
  Op Android telefoons en tablets is standaard doorgaans geen QR code scanner geïnstalleerd en zul je eerst een geschikte app moeten installeren (als je dat al niet eerder gedaan had). Hiervoor bestaan er vele apps. Zoek in de Google Play store naar een geschikte app, bijvoorbeeld met de zoekterm "qr code scanner" en installeer de app van jouw keuze.
   
  Open de betreffende app en richt de camera (die aan de achterzijde van de telefoon) naar de QR code en zorg hierbij dat de QR code binnen het kader van de app komt. Zodra de code gescand is, wordt je naar een betaallink geleid waar je het bedrag kunt betalen. Voor de goede orde, het betreft een financiële steun, de versnaperingen worden niet daadwerkelijk geleverd.
   
  We bieden de volgende virtuele producten aan:
   
  Virtueel kopje koffie: €1,60
  Virtueel kopje thee: €1,20 
  Virtuele tosti: €1,80
  Virtueel flesje fris: €1,60
  Virtueel biertje: €2,10
  Virtuele meter bier: €25,20
  Virtuele bittergarnituur: €4,00
  Vanwege de mooie KZ stream: €2,50
  Als support van KZ: zelf in te vullen bedrag
   
   
  Ieder bedrag is welkom, immers, vele kleine bedragen maken een groot bedrag. Alvast hartelijk dank voor jouw financiele steun.
   
  Een groet namens de livestreamcrew!
  Raymond Hempenius