• Special Korfbal

 • Korfballen met een verstandelijke beperking? Probeer Special Korfbal uit!

  Houd je van bewegen en ben je op zoek naar een leuke sport? Misschien is korfbal wel iets voor jou! Onze Special Korfbal-trainingen zijn speciaal voor sporters (jong en oud!) die in een regulier team niet mee kunnen komen vanwege een verstandelijke beperking. Ook sporters met een gedrags- en ontwikkelingsstoornissen zijn welkom!

  De trainingen zijn elke zondag van 10:30u - 11:30u

  Initiatiefneemster en trainster is Marjolijn Schenk. Wil je zien hoe leuk een Special Korfbal-training kan zijn? Bekijk het filmpje hiernaast. 

  Ben of ken je iemand die hier echt aan mee zou moeten doen? Meld je via een e-mailtje aan bij Marjolijn. Kinderen in het speciaal basisonderwijs kunnen zich ook aanmelden bij hun leerkracht of begeleider. Neem ook gerust contact op voor meer informatie. 

  Wil je een keer komen proberen? Dat mag gratis! 

  Werkgroep Special Korfbal:
  Marjolijn Schenk (voorzitter)
  Monica Briefjes

 • Zondag 9 august waren waren er spelletjes voor kinderen met een beperking. Om 10 uur ging ik naar KZ, daar werd het speciaal korfbal georganiseerd. We werden vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk verteld wat we gingen doen. Er waren verschillende spelletjes te doen , ik begon met een groepje op de springkussen , daarna deden we waterspelletjes, op de korf mikken met de bal, en als laatste een parkoers. Tussen de spelletjes door kregen we water en limonade omdat het erg warm was. Aan het eind gingen we nog buikglijden wat was dat leuk zeg! Als afsluiting van alles kregen we een ijsje en een diploma.

  Lana (9 jaar, autisme)