• Spannende wedstrijden voor A1, B1 en D1...

  Voor A1 was het op zaterdag 25-3 al tijd voor de eerste play-off. Wij moesten op bezoek bij PKC A1, dat als eerste eindigde in de andere Hoofdklasse en wij waren nr 2. Kruisfinales dus, over twee en misschien wel drie wedstrijden. Nou, die eerste pot in Papendrecht was meteen een topper van jewelste, met van beide kanten prima spel. Maar wij zorgden voor de verrassing, want wij klopten PKC A1 in eigen huis met 22-24 en dat was PKC dit seizoen nog niet overkomen.

  Wij moeten er echter voor zorgen om er komende zaterdag weer voor 200% te staan, want zij laten zich nu niet meer verrassen natuurlijk. Als we echter opnieuw weten te winnen, dan hebben we plaatsing voor AHOY bereikt. En z niet, dan gaan we volgende week voor de beslissing naar Pependrecht.


  Kom dus vooral zaterdag A1 steunen. Aanvang 13.00 uur in het Topsportcentrum!!

  Voor B1 ligt het net andersom. Zij reizen zaterdag naar Papendrecht om daar met PKC B1 uit te vechten wie er naar de volgende ronde gaat. Daar is het meteen beslissend, niks herkansen, dus we moeten op scherp staan om naar de volgende ronde te kunnen.

  Aanvang 13.15 uur in de PKC-hal.

  Ook onze D1 gaat na een succesvol seizoen voor de hoofdprijs en de tegenstander in de eerste ronde is de nr 2 van de Hoofdklasse D en dat is Albatros D1, dat met tegenstanders Nieuwerkerk en PKC een zware strijd uitvocht en PKC naar de derde plek drukte. Wij zijn dus gewaarschuwd: na al die grote overwinningen komen nu de echt sterke tegenstanders. Ook D1 heeft de steun van het publiek nodig!!

  De wedstrijd van D1 begint om 11.20 u zaterdag, dus voorafgaand aan A1. Dat wil je toch niet missen?!?