• We gaan weer beginnen! Het bestuur heeft haar eerste vergadering alweer achter de rug, traditiegetrouw gevolgd door een etentje bij onze voorzitter Corrie in de tuin. Ook altijd een mooi decor voor een groepsfoto! De eerste activiteiten na de zomervakantie zijn altijd de trainingen van de selectieteams, voor hen ligt de lat natuurlijk nét ietsje hoger dan voor de andere teams! Inmiddels trainen ook de overige teams weer volop en gaan alle vrijwilligers weer uit de zomerstand. Na de vakantieverhalen komen dan de plannen voor het komend seizoen; wat gaan we (beter) doen en wie doet wat?! De bestuurskamer is in elk geval alweer vaak bezet, dus vergeet niet deze te reserveren via de website als je die wilt gebruiken.

  Zelfs de Leagueploeg en mediacrew waren deze week al bij elkaar voor de eerste voorbereidingen voor de Korfbal League, dat belooft wat!

  Maar nu eerst de veldcompetitie, voor sommige spelers een verplicht nummer, voor anderen heerlijk de wei in. Met dit seizoen zelfs 1 extra seniorenteam (het 11de!) en een extra pupillenteam, de D4.

  En voor degenen die het nog niet hadden gelezen op de site of alle socials: volgende week zaterdag 16 september organiseren we samen met onze nieuwe hoofdsponsor een boordevolle open dag voor leden, buurtbewoners en supporters !

   

  We wensen alle KZ-ers een succesvol, gezellig en sportief seizoen!

   

  LdW