• Samenwerking Fysiomaterialen.nl en KZ

  Komend seizoen zullen de leden van KZ/Thermo4U kunnen profiteren van mooie kortingen op sport medische artikelen van Fysiomaterialen.nl. Dat is overeengekomen in een nieuw samenwerkingsverband dat de vereniging met Fysiomaterialen.nl heeft gesloten.

  In het verlengde van de samenwerking tussen Fysiomaterialen.nl en KZ/Thermo4U zal er op zaterdag 17 september tijdens de Open dag de mogelijkheid zijn om met korting diverse braces en oefenmateriaal aan te schaffen. Bij de stand van Fysiomaterialen.nl zullen er diverse braces zijn welke ter plekken te passen en aan te schaffen te zijn. Daarnaast zijn er diverse aanbiedingen op het
  gebied van oefenmaterialen en lichaamsverzorging waarvan geprofiteerd kan worden. Ook zal er een prijsvraag zijn met een mooie hoofdprijs, dus loop zeker even langs!

  Over Fysiomaterialen.nl

  Fysiomaterialen.nl is al meer dan 30 jaar de professionele leverancier van materialen voor fysiotherapeuten, sportverzorgers bedrijven en particulieren. Om een indruk te geven van de materialen, dat zijn o.a.: braces, massage apparaten, massage-olie, -ballen, -kussens. Fitnessmaterialen als: springtouwen, sprongtrainers, buikspierwielen, trimwielen, opvouwbare-trampolines, trainingssets en mini bikes. Oefenmaterialen zoals: ballen, gewichten, oefenmatten en weerstandsmaterialen. Voor lichaamsverzorging: sportvoeding- en dranken, kleding, verkoelende- en verwarmende middelen. Tape-en bandage middelen, zwachtels en tape. De samenwerking met Fysiomaterialen.nl biedt KZ leden de mogelijkheid om voordelig over materialen te beschikken die het beoefenen van sport naar een hoger niveau kunnen tillen.

  Kijk voor meer informatie op Fysiomaterialen.nl.