Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Topsportcentrum de Koog

Telefoonnummer huismeesters  06 57 52 00 49
Wezelstraat 7E
1541 LZ Koog aan de Zaan

Korte routebeschrijving
VANUIT RICHTING AMSTERDAM

U volgt vanuit de Zeeburgertunnel de borden Zaandam en vanuit de Coentunnel de Coentunnelweg (A8). U volgt de A8 en neemt de afslag Zaandijk-West (afslag 3). Na de afrit slaat u rechtsaf en ter hoogte van het politiebureau (links van u) neemt u de bocht naar rechts, richting Zaanse Schans. Bij de eerste stoplichten, 100 meter voor de spoorwegovergang, slaat u weer rechtsaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, vervolg uw weg voor ongeveer 300 meter, het nieuwe topsportcentrum bevindt zich aan uw rechterzijde. U kunt op de toegangsweg, de Korte Wezelstraat, parkeren.

VANUIT RICHTING PURMEREND-HOORN

U volgt de A7 tot de afslag Zaandijk. Na de afrit slaat u rechtsaf en vervolgens rijdt u steeds rechtdoor. U passeert de Zaanse Schans en de brug over de Zaan. Na de stoplichten en de spoorwegovergang, slaat u gelijk linksaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, vervolg uw weg voor ongeveer 300 meter, het nieuwe sportcomplex bevindt zich aan uw rechterzijde. U kunt op de toegangsweg, de Korte Wezelstraat, parkeren.

VANUIT RICHTING HAARLEM

U neemt de Velsertunnel en volgt de borden Zaanstad. U rijdt langs de zwarte Markt en verder langs het Noordzeekanaal. Bij het pontveer van Buitenhuizen volgt u de borden richting Zaanstad. Na de watertoren en de rotonde volgt u de borden Koog aan de Zaan / Zaandijk. Op de T-splitsing gaat u linksaf en rijdt onder de A8 door. Ter hoogte van het politiebureau (links van u) neemt u de bocht naar rechts, richting Zaanse Schans. Bij de eerste stoplichten, 100 meter voor de spoorwegovergang, slaat u weer rechtsaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, vervolg uw weg voor ongeveer 300 meter, het nieuwe topsportcentrum bevindt zich aan uw rechterzijde. U kunt op de toegangsweg, de Korte Wezelstraat, parkeren.

VANUIT RICHTING ALKMAAR

U volgt de A9 tot de afslag Castricum en gaat richting Krommenie. U volgt de weg door Wormerveer en in de bebouwde kom van Zaandijk gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf. Na de spoorwegovergang, slaat u gelijk linksaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, vervolg uw weg voor ongeveer 300 meter, het nieuwe topsportcentrum bevindt zich aan uw rechterzijde. U kunt op de toegangsweg, de Korte Wezelstraat, parkeren.