• Regeling verplichte diensten voor leden

 • Vele handen maken licht werk!

  Bij onze vereniging moeten veel werkzaamheden gedaan worden in onze kantine (bardienst, schoonmaak) en tijdens de competitie op het veld en in de zaal (veld- en zaalwacht, velden uitleggen). De ledenvergadering vindt dat ieder spelend lid daaraan op gelijke wijze moet bijdragen, tenzij het lid reeds als vrijwilliger minimaal 20 uur per jaar een taak verricht. 

  Jeugdleden uit de C-, D-, E-, F-teams en Kangoeroes doen zelf geen verplichte taak. We vragen hun ouders de diensten in te vullen (9 uur per seizoen). 

  B-jeugdleden,
  die opgesteld staan in een competitieploeg, vullen een deel van de verplichte 9 uur zelf in. Zij dienen in deze leeftijdsgroep hun verplichte spelregeldiploma te behalen (3 uur) en kunnen vervolgens starten met het begeleiden van jeugdwedstrijden van de E- en F-jeugd als jeugdspelleider (3 uur). Hiervoor wordt een apart begeleidingstraject gestart.

  De resterende 3 uur dient door de ouders nog te worden ingevuld. De verplichting blijft dus in Sportlink staan voor de daar beschikbare taken.

  Je vindt de regeling 'verplichte diensten' met een klik hier!

  Leden kunnen zelf bepalen wanneer zij een verplichte dienst invullen. Wel hanteert de commissie een aantal 'deadlines' voor de inschrijving. Leden worden hierover aan het begin van elk seizoen geïnformeerd via de website. De deadlines worden gedurende het seizoen ook aangekondigd.

  Het intekenen voor de ledendiensten kun je zelf regelen via de KNKV-app. De instructie hiervoor vind je met een klik hier 

  BARDIENST VERGETEN? OEPS, DAT KOST JE...

 • Contact

  Voor vragen over de ledendiensten kun je terecht bij onze vrijwilligerscoördinator: 
  Cecilia van Dalen
  E-mailadres 

  Specifieke vragen over vervangers kunnen ook gesteld worden aan de dames achter de bar-organisatie en dat zijn Brenda Klappe en Lenie Bakker.
  E-mailadres 

   

 • Vervanging regelen

  Komt de voor jou ingeplande bardienst niet goed uit? Regel dan zelf een vervanger! Het is niet mogelijk de dienst 'terug te geven'. Wel kun je iemand uit de vervangpoule vragen jouw dienst voor €25 over te nemen. Laat wel duidelijk zijn, dat deze mensen niet verplicht zijn een dienst over te nemen; alleen als het hen uitkomt, past, schikt nemen ze een dienst over.


  In het geval niemand jouw dienst wil overnemen, blijft het dus jouw dienst.

  De betaling van de € 25 regel je onderling met jouw vervanger. De vereniging heeft alleen een vervangploeg geregeld en stapt er verder tussenuit.

  En tenslotte geef je even door aan horeca@koogzaandijk.nl door wie en wanneer je vervangen wordt, zodat duidelijk is dat de dienst in mindering gebracht moet worden op jouw verplichting.

 • Vervangpoule bardiensten
   

  Ellis Geusebroek

  tel. 06 47 46 04 51

  Tim Huijsman

  tel. 06 10 32 15 48

  Femke Kraaijvanger

  tel. 06 46 29 80 83

  Maaike Mandjes

  tel. 06 20 92 66 14

  Priscilla Oudega

  tel. 06 12 17 76 15

  Githa Reijgwart

  tel. 06 54 39 49 70

  Maaike Doeves

  tel. 06 23 13 40 42

  Met een klik op hun naam verschijnt een e-mail-mogelijkheid of je kunt ze natuurlijk ook even bellen.