• Een paar puntjes voor het bezoek aan KCC...

  1. Komende zaterdag gaat er nog geen bus

  2. KCC en de tegenstander zijn verantwoordelijk voor het gedrag van hun eigen supporters. Supporters dienen altijd de aanwijzingen van de stewards op te volgen.

  3. Eten, drank en vuurwerk zijn niet toegestaan in de sporthal.

  4. Confetti-shooters zijn niet toegestaan. Eventuele (schoonmaak)kosten door het gebruik hiervan worden op de desbetreffende vereniging verhaald.

  5. Streamer-shooters zijn wèl toegestaan, maar alleen vóór en na de wedstrijd. Het verzoek is deze niet richting het plafond te schieten, omdat de wedstrijd dan te laat start. Mensen die zich hier niet aan houden, kunnen uit de hal verwijderd worden.

  6. Het is uitsluitend toegestaan om spandoeken op te hangen die geïmpregneerd zijn. Dit dient te blijken uit een certificaat dat aan de stewards van KCC getoond moet worden.

  Tenslotte heeft KCC ons laten weten, dat ze bij thuiswedstrijden een 'League-hap' serveren en deze keer is dat een fraai ogende Indonesische maaltijd, zoals hieronder afgebeeld. De prijs is E. 8,0 en het is beschikbaar vanaf ongeveer de rust van de wedstrijd van het tweede, dus omstreeks 16.45 u.