• Update van 6 september

  Het komt bij de jongeren nog vaak voor, dat ze willen inloggen bij het KNKV, maar dat mislukt dan. De oorzaak is vaak, dat voor hen - toen ze een aantal jaren terug lid werden - als e-mailadres dat van hun ouders werd genoteerd, omdat ze simpelweg nog te jong waren voor een eigen adres; dat heb je nu eenmaal met Kangoeroes, F-jes en E-tjes.

  Vandaag vinden ze het volstrekt logisch om zich met hun eigen adres aan te melden, maar dat herkent het KNKV-systeem dan weer niet. Dussss..., als je toch je pasfoto wijzigt, check dan ook het e-mailadres even.

   

  Bericht van vrijdag 4 september:

  Vandaag kwam van het KNKV het volgende bericht binnen. Lees het even goed, kijk vervolgens ook even naar je foto op de KNKV-app en dan weet je meteen ook of je volgende week een nieuwe gaat plaatsen. De tekst luidde:

  Beste korfbalverenigingen,

  Willen jullie onderstaand bericht met jullie leden en ouders van jeugdleden delen?

  Zorg voor een recente pasfoto op de KNKV app!

  Eigenlijk kon t/m vandaag een foto gewijzigd worden, daarna niet meer tot na de najaar veldcompetitie. Omdat we dit niet met jullie gecommuniceerd hebben, stellen we deze optie nogmaals open van maandag 7 september t/m vrijdag 11 september.

  Wij willen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto je in de KNKV Wedstrijdzaken app staat.

  Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

  Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

  Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via de vereniging.

  Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app.

  Voor veel gestelde vragen over o.a. arbitrage en competitie kun je ook kijken op onze website: https://www.knkv.nl/faq.

  Met vriendelijke groeten,

  Moniek Voermans

   Beleidsmedewerker Arbitrage/Competitie