• Jeugdkamp en Vrijwilligersborrel

  Succesvol Jeugdkamp
   
  Toppers zijn het, de organisatoren van het KZ Jeugdkamp, het “Broekkamp 2024”. De filmpjes en foto’s op Instagram laten zien, dat het plezier ervan af spatte. Bij al die 94 jeugdleden die zich hadden aangemeld èn bij de bijna 20 personen tellende leiding. Dit jaar op een camping in Andijk met overnachtingen in tenten. De gezamenlijke maaltijden, de zeskamp, de dropping, de liedjesbingo en nog veel meer, het was allemaal goed voorbereid en uitgevoerd.

  Dank jullie wel voor dit fantastische evenement voor onze jeugd. Het was super!
   
  Doe mee met de vrijwilligersborrel
   
  Komend weekend sluiten we het jaar af met een vrijwilligersborrel met Chinese maaltijd. Het Jeugdkampteam is daar natuurlijk van harte welkom, en alle andere toppers, zoals het team van “Ook het Veld is Leuk” met een spannend priktoernooi, het team van de Pubquiz en de andere evenementen, het team dat een soepel verlopen Schoolkorfbaltoernooi organiseerde, het team dat zich inzet voor de werving van nieuwe jeugdige leden, de teams die bij elke leaguewedstrijd actief zijn, de teams die de trainers regelen, de samenstelling en begeleiding van de jeugd- en seniorenteams, de programmering van de trainingen, de ontvangst van de tegenstanders op de velden en in de zaal, de teksten op website en social media en de organisatie van de kantinediensten en natuurlijk de trainers, de scheidsrechters, alle personen die achter de schermen actief zijn en al die anderen die voor KZ in touw zijn.
   
  Het was een mooi seizoen met veel hoogtepunten. Een gezamenlijke afsluiting past daar helemaal bij. Je bent a.s. zondag 7 juli van harte welkom vanaf 16.00 uur in ons clubhuis.
   
  Het bestuur