• Over de KZ-seizoenkaart Korfbal League 2023-2024.

  Over een paar weken start het Korfbal League-seizoen en hopen wij weer op mooie wedstrijden en sporthallen met volle tribunes. Wij bieden ook dit jaar weer de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen voor alle reguliere wedstrijden van onze selectie.

  Voor 45 euro heb je toegang tot alle negen standaard-thuiswedstrijden van dit seizoen.

  Betalen en dus verzekerd zijn van een seizoenkaart kan t/m woensdag 15 november. Dit doe je door per seizoenkaart 45 euro over te maken naar rekeningnummer NL13 RABO 0370 1219 45 t.n.v. KV Koog-Zaandijk onder vermelding van de naam of namen voor wie de seizoenkaarten bedoeld zijn.

  Hoe werkt het? Wij geven geen specifieke kaarten uit, maar bij thuiswedstrijden van onze selectie kun je bij de kassa je naam doorgeven. Staat je naam op de lijst, dan ontvang je een toegangsbandje en is de toegang geregeld.

  De reguliere entreeprijzen voor komend seizoen zijn als volgt:

  Volwassenen:            7,50 euro

  Jeugd t/m 18 jaar:     4,00 euro

  KZ-jeugd, KZ-jeugdtrainers, leden van de KZ-club van 100 en KNKV-legitimatiehouders hebben gratis toegang.

  We hopen iedereen te zien op zaterdag 25 november bij de eerste thuiswedstrijd van onze selectie tegen DVO. Maar eerst reizen we natuurlijk op zaterdag 18 november naar Delft, waar onze selectie het zaalseizoen begint met wedstrijden tegen Fortuna.

  Het bestuur