• 'Ook iets kwijt?', een bericht van het Kledingfonds

  Het valt ons, werkers van het Kledingfonds, op dat er regelmatig onderdelen van een trainingspak, broek of jasje, zoek zijn bij de jeugdleden. "Oeps, waar is mijn trainingsjack?" enzovoort. Bij ons belandt dan de vraag hoe dit probleem op te lossen is en daarvoorvoor zijn er de volgende adviezen:

  1. Kijk bij de gevonden voorwerpen in het clubhuis (in de bergruimte en dan naast de vuilcontainer staat een bak met flink wat spullen)

  2. Vraag aan teamleden of zij soms iets verkeerds of te veel kleding mee naar huis hebben genomen. Sommige tassen lijken een magnetische aantrekkingskracht te hebben zonder dat er opzet in het spel is

  3. Vraag even rond in de appgroepjes

  4. En laten we beginnen om allemaal thuis even goed in de kasten en de tassen te kijken of alles compleet is en ook de goede maten? Of dat er misschien iets teveel in zit? Het lijkt allemaal veel op elkaar dus een vergissing is gauw gemaakt.

  Mocht er iets niet kloppen, mail dan even naar Kledingfonds@koogzaandijk.nl en dan kijken wij of we met iedereen weer de trainingspakken etc. compleet kunnen maken.