• Nikki Boerhout en Matté Lipke verruilen KZ voor Unitas

    Zondagavond hebben Nikki Boerhout en Matté Lipke de topsportcommissie en hun teamgenoten laten weten dat ze onze club verlaten voor een nieuw avontuur bij Unitas/Perspectief in de Korfbal League 2.    

    “Unitas heeft de ambitie om weer terug te komen in de Korfbal League”, vertellen Nikki en Matté in hun reactie. “De club heeft een mooi plan voor de toekomst.” Ze benadrukken dat het een lastige beslissing was. “Uiteindelijk hebben we ons gevoel gevolgd. We kunnen daar gaan samenwonen en korfballen met onze vrienden. Dat in combinatie met de uitdaging van de promotiestrijd heeft de doorslag gegeven.”  

    Voor Matté betekent de overstap terugkeer naar zijn oude club. Hij speelde twee seizoenen voor KZ. Nikki switcht voor het eerst in haar korfbalcarrière van vereniging. Zij speelt van jongs af aan bij onze club en heeft in Koog aan de Zaan een mooie weg afgelegd naar het hoogste niveau: een basisplek in KZ 1. 

    Wij vinden het heel jammer dat Nikki en Matté volgend seizoen geen onderdeel meer uitmaken van onze selectie, maar wensen ze alvast veel succes in Harderwijk.  

    Topsportcommissie KZ/Thermo4U