Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Nieuwsbrieven

Onze vereniging heeft een aantal nieuwsbrieven waarvoor iedereen zich kan inschrijven. De frequentie waarmee de nieuwsbrieven worden verstuurd verschilt, en er zijn ook verschillende doelgroepen. Maar het is natuurlijk aan een ieder om zich naar wens in te schrijven voor een bepaalde nieuwsbrief!

Hieronder is meer informatie te vinden over de verschillende nieuwsbrieven.


KZ / Hiltex Nieuwsbrief

De KZ / Hiltex Nieuwsbrief bevat verschillende soorten onderwerpen en is gericht op iedereen die onze vereniging wilt volgen. Deze nieuwsbrief wordt voornamelijk verstuurd tijdens het Korfbal League-seizoen, en met name in de week voor een thuiswedstrijd.

Aanmelden voor de KZ / Hiltex Nieuwsbrief


KZ / Hiltex Sponsor Nieuwsbrief

De KZ / Hiltex Sponsor Nieuwsbrief gaat, zoals de naam al aangeeft, meer over de onderwerpen die gerelateerd zijn aan de sponsors en het bedrijfsleven. Deze nieuwsbrief is dan ook meer gericht op onder andere de sponsors van onze vereniging, maar natuurlijk zijn potentiële sponsors en anderen ook van harte welkom om zich in te schrijven voor deze nieuwsbrief!

Aanmelden voor de KZ / Hiltex Sponsor Nieuwsbrief


Archieven

Door simpelweg op deze link te klinken kun je de al verstuurde nieuwsbrieven in de browser terugzien.


Afmelden

Klik op deze link om je af te melden voor de nieuwsbrieven.

Je kunt ook je gegevens aanpassen of selecteren dat je een bepaalde nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen door op de link "inschrijvingsgegevens aanpassen" te klikken (staat helemaal onderaan elke nieuwsbrief).