Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Zaanstad eert zijn sporthelden op het Sportgala.

 
Gisteravond hebben de sporters uit onze gemeente die in 2019 op wereld-, Europees of nationaal niveau kampioen zijn geworden uit handen van de wethouder van Sport, de heer Gerard Slegers, een medaille ontvangen en een oorkonde.
 
KZ/Thermo4U was goed vertegenwoordigd. De spelers van de B1, het team dat vorig jaar Nederlands kampioen werd, waren bijna allemaal aanwezig en Famke, Maggie, Bram, Darren, Jelle, Mika en Stan gaven hun visitekaartje af, zoals men dan pleegt te zeggen.
 
Helaas moest er door de spelers van Oranje en Jong Oranje gisteravond getraind worden in Zeist en op Papendal, waardoor Esther, Marjolijn, Delano, Sanne Maaike, Nikki, Zoë, Jill en Jet - allemaal weer kampioen met een nationaal team, niet aanwezig konden zijn. De vader van Sanne Maaike nam de medaille voor zijn dochter in ontvangst, Corrie Noom die van de overige spelers.
 
De andere kampioenen kwamen uit de hoek van de karate en judo, volleybal, atletiek, kunstrijden op rolschaatsen, wielrennen en kanovaren.
 
Darren Krook, zijn vader Gert en Monica Briefjes leverden nog een bijdrage aan de act van twee acteurs, die de afsluiting vormde van deze zeer geslaagde avond.
 
De beide foto's zijn gemaakt door Daniëlle van Ingen.
 
. Staande op de bovenste rij Bram, Stan, Jelle, Mika en Darren met daarvoor coach Evelien, Maggie, Famke en coach Erwin.
 
. Mika, Jelle, Darren, Bram, Stan, Maggie en Famke met in hun midden wethouder Slegers.
 
 
.