Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Zaan de Wandel heeft je hulp nodig op zondag 8 september

 
Op zondag 8 september start Zaan de Wandel - net als vorig jaar - weer bij het Topsportcentrum en is er dus de gehele dag een gezellige drukte. De organisatie zou graag zien, dat er vanuit KZ / Thermo4U ook de nodige hulp geboden gaat worden en men zoekt daarvoor een twintigtal vrijwilligers voor die zondag. Er wordt weer in drie groepen gelopen - 5, 10 en 15 kilometer - en het gaat hopelijk weer om grote aantallen wandelaars. Dat betekent, dat er behoefte is aan helpers bij het parkeren van auto's en fietsen, aan route-begeleiders en wegwijzers.
 
Bij sommige van die functies kun je je stoel meenemen, dus 'ik ben geblesseerd' of soortgelijke dingen speelt geen rol. Het is ook een bijna 'alle-leeftijden-spektakel', want van 16 tot 96 ben je prima inzetbaar.
 
Zaan de Wandel steunt het kankeronderzoek van het zeer bekende en gespecialiseerde Anthoni van Leeuwenhoek plus Anna's Huis. Meer details vind je hier. Dit gaat ons allemaal aan!
 
De organisatie heeft aan KZ verzocht ook een deel van de vrijwilligers te leveren en daar willen wij graag bij helpen. Je kunt je desgewenst rechtstreeks aanmelden via dit e-mail-adres of doe anders een mail-berichtje aan de redactie, dan zorgen wij voor de verdere afhandeling. Op woensdag 4 september is er een heldere instructiebijeenkomst in het Topsportcentrum.
 
Help je ook mee?
 
 
.
 
 
.