Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Welke teams hebben ook nog kampioenskansen?

 
Update van 19 oktober
Er zijn nog steeds een paar teams in de race, zoals je hieronder  kunt zien. En dat bij een toch al zeer geslaagde najaarscompetitie Op heel korte termijn komen we ook met een overzicht van de wedstrijdsport-teams. Succes allemaal!
 
Update van 9 oktober
Gisteravond won het 9e van haar concurrent Aurora en dat zet ons op twee punten voorsprong met nog één wedstrijd te gaan, dus BINGO! Het was echter koud en donker daar, dus de huldiging en foto werd met liefde opgeschoven naar zondag als we de laatste ronde thuis spelen. Aanvag 13.00 uur, komt dat zien!
 
Nou, dat zijn er nog best veel! In deze eerste vijf weken van de najaarscompetitie werden veel wedstrijden gewonnen en dan doe je automatisch boven in mee.
 
Hieronder zie je een overzichtje van de alle teams, die in een najaarscompetitie uitkomen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog het 1e tot en met 6e, A1 en A2 plus B1 en C1, die meestal zeven tegenstanders hebben en dan een competitie spelen, die pas in mei of juni beslist gaat worden.
 
Voor de meeste ploegen echter valt de beslissing in de komende twee weken en hieronder zie je hoe het er et de kansen voor staat. Succes allemaal!
 
 
Hoe staat het met de najaars-kampioenskansen?
       
Nu al Goede Gewoon Geen
  kans kans kans
       
8e. 9e, 10e
7e    11e
A4     A3, A5
B2, B3      
C3     C2, C4, C5
D2, D3     D1, D4
 E1, E2, E5     E3, E4, E6
      F1, F2
       
 
.
 
 
 
.