Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Waar blijven al die ballen toch?

 
Dit zaalseizoen begonnen wij met 32 blauw-gele ballen, keurig verdeeld over de beide zalen. Inmiddels was dat aantal teruggelopen tot 18 aan het begin van deze week. Twee zijn er lek gegaan, de nrs 11 en 23 zijn bij B1 en eentje slingerde kennelijk weer rond, want die was in de kast van het ROC opgeborgen, maar dan ontbreken er nog steeds negen (!).
 
Wij zijn vaak slecht met het afsluiten van de ballenrekken, wij zijn vaak slecht met het opruimen van het trainingsmateriaal en wij zijn heel vaak slecht met het opruimen van de ballen. 'Flikker maar neer, "ze" doen het wel...' lijkt een veel voorkomende gedachte.
 
Hieronder tref je dan ook een paar foto's, gemaakt door een geïrriteerde huismeester, die duidelijk maken dat een aantal van ons dingen behoorlijk beter mot doen. maar ook, dat een ander aantal van ons ook de handen uit de mouwen moet steken en het niet alleen moet overlaten aan die paar mensen die nog wel regelmatig aan de slag gaan.
 
Een paar voorbeeldjes vind je hieronder:
 
. Plaatje 1: vrijdagavond na de training. De spelers van de jeugdteams bedenken een britjant plan: we leggen alle grondplaten zo neer, dat iedereen er overheen moet stappen... En zoals je ziet staat het ballenrek ook nog gewoon open.
. Later op de vrijdagavond laat een betrokkene zien, dat je - mits je je hersens gebruikt - diezelfde spullen ook zo neer kan leggen, dat iedereen overal makkelijk bijkan...
 
. dan wordt het zondag, het 3e is klaar met spelen en ruimt de palen op. maar kennelijk is men zo zeer vermoeid van de wedstrijd, dat het iets te veel moeite is om de mand van de paal te halen en beide op te bergen op de toch tamelijk zichtbare plaats.
 
 
 
 
.