Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Voorbereidingen nieuwe seizoen - kantinediensten

 
De koffers zijn uitgepakt. Het is weer lekker druk op ons complex. Ik wil u graag nog even herinneren aan de deadline voor het aanvragen van een vrijstelling en voor het inschrijven op de vrijwilligersdiensten.

Het afgelopen seizoen is qua bezetting van de kantine weer een stuk beter gelopen dan vorig jaar. Steeds meer mensen schrijven zelf in voor kantinediensten, waardoor de noodzaak voor het verplicht aanwijzen kleiner wordt. Wel merken we dat als we verplicht gaan toewijzen, het voor mensen vaak niet goed uitkomt. Dat heb je dus zelf in de hand, door zelf een tijdstip te kiezen dat wel uitkomt.

Helaas kun je in de app van Sportlink nog steeds maar drie maanden vooruit kijken. Daarom hebben we besloten om ook drie deadlines in te stellen voordat we verplicht gaan inschrijven. De eerste drie maanden staan sinds augustus al in de app.

Omdat onze diensten al starten per 3 september zullen mensen die hun verplichting vorig seizoen niet volledig hebben gedaan ingedeeld worden voor openstaande diensten in september. Deze diensten kunnen niet geruild worden. Houdt hier alstublieft rekening mee in uw agenda.
 
De volgende data en gegevens zijn dan van belang:

- Deadline 1 is 12 september: voor deze deadline moeten alle spelende leden en ouders van spelende jeugdleden minimaal voor één dienst hebben ingeschreven.
 
- Dit is ook de deadline voor het aanvragen van een vrijstelling*

- Deadline 2 is 12 december: voor deze deadline moet iedereen voor minmal 2 diensten hebben ingetekend.

- Deadline 3 is 12 maart 2020: voor deze deadline moet iedereen voor minimaal 3 diensten hebben ingetekend.

- Leden die liever geen bardienst doen en een andere taak willen vervullen kunnen een een mail sturen naar vrijwilligerscoordinator@koogzaandijk.nl en dan nemen wij contact met je op.

*voor een vrijstelling kom je in aanmerking als je een vaste vrijwilligerstaak vervult die minimaal 20 uur per seizoen in beslag neemt, bijvoorbeeld in een TC, als jeugdtrainer of scheidsrechter. Je dient hiervoor wel ieder seizoen zelf vrijstelling voor te vragen. De vrijstelling wordt niet automatisch verleend.

Voor vragen over de verplichte diensten, zie de info op de website of neem  comtact op met bestuurslid Vrijwilligersbeleid Monica Briefjes.