Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Vervelend ongeluk voor Megan


Het zit wel eens mee en het zit wel eens tegen. Voor onze Megan Willemse van A2 was dat laatste zéker het geval, omstreeks twee weken terug. Zij was met school een uurtje skiën bij Snow World in Zoetermeer. Die sport is niet zonder risico, net als de onze, maar een extra factor zijn de brokken die je kunt krijgen als iemand anders de contrôle verliest.

Dat overkwam dus Megan, die ondersteboven werd gejaagd door iemand die de greep op de ski's volledig kwijt was, met een zware klap als gevolg. Gebroken been voor de brokkenmaakster en voor Megan een polsbreuk. Helaas zijn die niet allemaal even simpel en Megan heeft dus een bijzondere getroffen, waarbij ook het gewricht beschadigd is, deels gescheurd zelfs.

Er zijn inmiddels al diverse ziekenhuisbezoekjes geweest. Wel opereren/niet opereren was steeds de vraag, maar met wat ander duw- en knijpwerk – met daarbij de jeugdigheid van Megan – lijkt het op dit moment zonder gesnij te kunnen lukken. Maar wel gips en zo. En de dokters willen het – natuurlijk net als Megan – zo goed mogelijk doen, want het gaat wel om haar meest gebruikte rechterarm. Schrijven is al lastig, laat staan handigheidjes als broodsmeren enzovoort. Daar kom je pas achter als je zelf wat hebt!

Er is kortom alle reden om Megan sterkte en een spoedig herstel te wensen. Allemaal duimen! En we hopen dat ze weer spoedig zoals hieronder als speer over de hellingen kan, want dan komt het met het korfballen ook weer goed!
 
 
.
 
 
 
.