Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Uitnodiging bestuur: Kom je woensdagavond een taartje halen in onze CAKE & RIDE?

KZ/Thermo4U is jarig en trakteert alle leden op een taartje!

Beste KZ-ers,

Hiep Hiep Hoera! Op woensdag 20 mei bestaat onze vereniging al 110 jaar en daar zijn we apetrots op. Niet veel verenigingen kunnen dit getal achter hun naam zetten.

Deze bijzondere verjaardag moet gevierd worden, al is het coronatijd. Hoe we het gaan vieren? Met een taartje. Jan Schoen deed maandag de oproep om samen een taartje te eten ter gelegenheid van deze bijzondere dag. Wij gaan zorgen voor dat taartje. Je kunt het komen ophalen tussen 19.30 en 20.00 uur bij het sportveld.

Passend bij deze tijd wordt het een drive-in taartje. Woensdagavond staan we bij de Kiss&Ride van het sportveld met een stukje taart voor je klaar. Je kunt het met de auto komen ophalen. Voor elke inzittende in de auto hebben we een stukje taart op een papieren bordje met een vorkje erbij. Opeten moet elders, want achter je staat de volgende auto te wachten.

Doe eens gek op deze verjaardag van onze club. Vier het feest met ons mee. Feliciteer elkaar vanuit de auto met claxon en met taart. Wij zorgen voor de taart, jullie voor een lange stroom van auto's. We zijn immers trots op KZ!

We zeggen graag: tot woensdagavond.

Namens het bestuur,

Corrie Noom