Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Tjéééé!! Ook het 10e werd kampioen!!

 
Sommige ploegen worden met een straatlengte voorsprong kampioen en andere houden daar niet van en beleven liever spannende dingen. Tot die laatste categorie behoort zeker ons 10e, want bij hen zie je een eindstand die betrekkelijk zeldzaam is. Ze versloegen vandaag Apollo 4 met de duidelijke cijfers 14-8 en dat zorgde er dan voor dat ze in elk geval een positief doelsaldo hadden, want stel je voor: kampioen met een negatief doelsaldo, dat is wel heeeeel erg wonderlijk!
 
Naar verluidt kwam het door omstandigheden zo uit dat er nog niet gehuldigd werd, maar een tekstje met alleen maar zo'n droge stand bij een bijzondere titel als dit, dat gaat natuurlijk niet. Er is dan natuurlijk ook geen foto, kale boel! En dus klommen wij van de redactie achter het fotoknutselapparaat!
 
Gelukkig speelt bijna iedereen van dit team al een tijdje en in het archief van de website kun je dan nog wel eens wat terugvinden en zo is onderstaande compositie ook tot stand gekomen. Alle vrouwen zijn fotogeniek en wij benadrukken, dat ook sommige mannenfoto's uit het eigen website-archief komen en niet uit de 'Mostwanted-lijst' van de FBI...
 
 
. Lisette, Tamira, Tamara, Elvira, Patricia, Marlene en Daisy plus Sjoerd, Dennis, Remco, Paul, Guido, Jeffrey en Stefan, allemaal van harte gefeliciteerd en ga zo door in de komende winter!
 
 
.
 
 
.