Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Pinksterbezigheden - Delano en Nikki deden het goed in 's Gravenzande

 
Er is een uitgebreide schaal van bezigheden deze Pinkster. Velen gaan naar zelf opgezette groepskampementen, sommgen moesten zaterdag nog tussendoor een wedstrijdje spelen of deden zondag bardienst bij de interlandwedstrijd volleybal, maar er is ook altijd het fenomeen 'NK-korfbal 1 tegen 1' bij ONDO in 's Gravenzande.
 
 
. Vorig jaar was Alwin Out daar de winnaar en twee jaar terug Delano Braumuller bij de B-jeugd. Dit jaar deed Delano mee bij de A-jeugd, bijgestaan door zijn charmante assistente Nikki. Bij de senioren deed Emiel de Kruijff mee en bij de B-jeugd Bram van Ingen.
 
Wie de assistent van Emiel was, dat weten wij bij de redactie nog niet. Emiel meldde, dat hij wel aardig bewoog maar bij de afronding net wat tekort kwam, waardoor hij op doelsaldo bleef hangen in de voorronden.
 
Het bericht van Bram's fanclub luidde als volgt: Bram is samen met aangever Arjan Rietel naar het NK 1 tegen 1 geweest. Bram zat in een sterke poule waarvan er twee uit zijn poule in de halve finale stonden en één werd daarvan de winnaar. Bram verdedigde sterk maar kwam één doelpuntje tekort om de poulefase door te komen.
 
Delano en Nikki deden het prima! Dit koppel werd deze keer 3e in hun categorie, heel goed gedaan dus.
 
Als je wilt weten hoe het werkt, kijk even hier voor de regels. Iedere aanvaller heeft een aangever en voor Delano deed Nikki dat. Het is over de jaren heen uitgegroeid tot een top-evenement en Delano/ Nikki waren dat ook heel blij met hun resultaat.
 
Naar wij vernamen was het ook behoorlijk vermoeiend en je wordt rozig, maar goed, dan doe je een oogje dicht op de terugweg en tegend e tijd dat je thuis bent is er weer energie genoeg om er anderen over te vertellen. Gefeliciteerd!
 
Als we meer weten over de koppels met Bram en Emiel melden wij dat hier later.
 
 
 
.
 
 
 
.