Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

PERSBERICHT: M&O en KZ / Hiltex businesspartners.


Persbericht

Na een aantal gezamenlijke projecten, die voor beide partijen succesvol zijn verlopen, zijn M&O en KZ / Hiltex een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Deze week tekenden Ruud Meijns - directeur van M&O / Baderie - en Tim Bakker - commercieel manager van de vereniging - het contract.

De heren toonden zich verheugd over het overeengekomen samenwerkingsverband en verwachten een vruchtbaar partnership, dat voor beide partijen lonend zal zijn. Ruud Meijns verklaarde dat zijn bedrijf zich graag met topsport in de streek verbindt en ziet in KZ / Hiltex een ideale partner. Dit nog extra omdat de vereniging volgend seizoen in het ultramoderne Topsportcentrum gaat spelen. Daarbij, KZ / Hiltex werkt aan een businessclub, die een interessant netwerkforum voor bedrijven moet worden. Dat biedt mogelijkheden en kansen.

M&O Techniek is een bedrijf met een breed scala aan activiteiten. Men levert diensten op het gebied van centrale verwarming, alle mogelijke elektrotechniek, airconditioning en niet te vergeten zonnepanelen. En uiteraard is de Baderie-tak gespecialiseerd in allerlei sanitaire aspecten.

Voor KZ / Hiltex gaat de top de komend weekend eindelijk weer beginnen: de competitie in de Korfbal League gaat van start en de vereniging wil in april 2016 in de Ziggodome in Amsterdam om de landstitel strijden!

Op de foto hieronder: Ruud Meijns (links) en Tim Bakker na het tekenen van het contract.

.