Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Op vrijdag 9 maart start een nieuw KZ-project: SAMEN OUDER


Er is al een tijdje aan de voorbereidingen gewerkt, maar op vrijdag 9 maart gaat het echt van start, het nieuwe KZ-project Samen Ouder. Waar gaat het om?

De maatschappij verandert, mensen worden ouder, hebben meer vrije tijd en tegelijk wordt ook al lang duidelijk, dat beweging op veel manieren bijdraagt aan het instandhouden van de gezondheid. KZ / Hiltex heeft zich er dan ook op gericht om de 55+groep zoveel mogelijk opties te geven, nu ons centraal in Zaanstad gelegen en uitstekend bereikbare sportpark met het daarop door Zaanstad mogelijk gemaakte Topsportcentrum De Koog daartoe alle opties heeft. En 55+ houdt niet op bij zestigers, want ook voor de 70'ers en 80'ers is er ruim plaats.

Voor dit project is er grote steun verkregen van het Oranjefonds, dat het mogelijk maakt om Tim Bakker als extra stuwmotor aan dit projekt te laten werken. Want ook het Oranjefonds ziet het grote belang van dit doel.

In de komende maanden komt er ongetwijfeld nog veel meer publiciteit over dit doel en voor deze eerste keer is er een levendige poster vervaardigd, die je met een simpele klik hier kunt openen.

In de komende weken volgt er natuurlijk meer publiciteit, ook voor de lokale pers, maar voor nu kun je alvast in je agenda zettenNadere informatie krijg je via een e-mail naar tim@koogzaandijk.nl  of een belletje met Tim via 06 18 55 02 84.
.
.