Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Ook de selectie van Oranje onder 19 gaat weer van start

 
Op 28-9 konden we al melden dat de eerste stappen gezet worden om te komen tot een Oranje selectie onder 17 jaar. Begin deze week kwam er ook bericht over eenzelfde gang van zaken voor het team Onder 19 jaar. Ook hier geldt weer de leeftijdsgrens per 1 januari.
 
Voor deze nieuwe selectieronde zijn vanuit KZ/Thermo4U maar liefst zes spelers opgeroepen, te weten Sanne Maaike Nieuwenhuizen en Zoë Engel met Onno Bakker, Delano Braumuller, Lars Hoorn en Sven Teune. Of ze allemaal de eindstreep halen, dat is natuurlijk altijd afwachten in spanning. De selectie vindt ook hier plaats in een aantal stappen. Op 7 en 14 oktober zijn de eerste selectiewedstrijden in Zeist. En op 22 oktober is er een selectietoernooi.

Daarna wordt de voorselectie-groep kleiner gemaakt en met die groep wordt verder getraind richting Korfbal Challenge in december. Daar wordt dan het definitieve Nederlands team U19 gekozen.
 
Allemaal weer spannend!. Hieronder zie je de 'koppies', met van links naar rechts Sanne Maaike, Sven en Zoë, met daaronder Lars, Delano en Onno. Veel succes allemaal en beste beentje voor!
 
 
.
 
 
 
.