Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Onze B1 tegen PKC B1 in de halve finale in Harderwijk

 
Er was natuurlijk met veel spanning naar uitgekeken, maar in de praktijk is het altijd volstrekt onduidelijk hoe zulke wedstrijden uitpakken. Wel duidelijk is hoe je er in je eigen hoofdklasse voor staat en dat was goed, want we werden duidelijk tweede, maar één concurrent was dan ook weer duidelijk beter dan wij en dat was DVO B1. Zij versloegen ons twee keer. Vervolgens komt echter deel twee aan de orde: nervositeit. DVO ontmoette KCC, had daar in een oefenwedstrijd ruim van gewonnen, maar vandaag lukte het niet en was KCC in de verlenging net de sterkste, 24-25. Als je de livestream terug wilt zien kan dat hier en het verslag van de KCC-site vind je hier.
 
DOS'46 B1 had het niet al te moeilijk tegen Fortis B1, dat een reisje uit Zeeland naar Drenthe achter de rug had. Het werd daar 25 - 14. Over PKC - Unitas komen we niet veel meer te weten dan de uitslag, 32-13, en die is duidelijk genoeg.
 
Onze B1 krijgt dus zaterdag een pittige tegenstander, maar die hebben we al meer getroffen dit seizoen, dus we gaan er gewoon keihard tegenaan. Succes allemaal!!
.
B-aspiranten Hoofdklasse Play Off (zaal)
       
TOP / SolarCompleet B1 x KZ / Thermo4U B1 22 - 29
       
PKC / SWKGroep B1 x Unitas / Perspectief B1 32 - 13
       
DVO / Accountor B1 x KCC / SO natural B1 24 - 25
       
DOS ’46 B1 x Fortis B1 25 - 14
       
       
Halve finales, zaterdag allebei in Harderwijk
       
KZ / Thermo4U B1 x PKC / SWKGroep B1 12.30
       
KCC / SO natural B1 x DOS ’46 B1 14.30
       
       
 
 
 
.