Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Nu nog 14 blauw-gele ballen zoek. Mafkezen aan het werk..

 
Update 18 april 10.00
 
Er zijn drie ballen gesignaleerd, maar dat wil nog niet zeggen, dat we die ook terughebben. Moppige lieden, meestal van het mannelijk geslacht, hebben namelijk ongelooflijk hard gewerkt om ze hoog in het plafond van de sporthal klem te laten zitten tussen twee balken. In twee seizoen zaalkorfbal heb ik nog nooit gezien, dat iemand met een normaal schot de zoldering raakte, maar stoere-mannen-macho lukt dat met vereende krachten en na veel oefening kennelijk wel.
 
Nu maar hopen dat ze niet onherstelbaar beschadigd zijn en afwachten wanneer er weer eens een hoogwerker in de zaal komt. Bedankt, toppers!!
 
 
Update 15 april 10.00
 
Er is tot nu één pupillenbal boven water gekomen, dus nog 14 vijfjes + 3 viertjes te gaan...
 
 
Oorspronkelijk bericht van 12 april
 
Na het vorige bericht over de verdwenen ballen - klik even hier desgewenst - zijn er een paar op ongewone plaatsen boven water gekomen, maar vooral van de blauw/gele zijn er nog 18, achttien..., 'pleite'.
 
Het gaat dan om 4 pupillenballen, dus viertjes, allemaal vrijwel nieuw, met de nummers 29, 30,34 en 35. Het kan natuurlijk zijn dat een of meer coaches die onder hun beheer hebben en dat willen we dan graag even weten. Een mailtje naar de redactie helpt al veel.
 
De overige 14, veertien..., hebben ook allemaal een keurig nummer. Bijvoorbeeld Erwin Dik, coach van B1, verzocht aan de ballenbeheerder om twee stuks voor de thuis- en uitwedstrijden te mogen gebruiken en dat kan natuurlijk. Dus genoteerd staat, dat Erwin de nummers 11 en 23 onder zijn beheer heeft.
 
Van andere coaches is zo'n melding niet gekomen en dat maakt, dat de verblijfplaats van bijvoorbeeld de nummers 3, 4, 5 en 48 en nog een hele serie andere volstrekt onduidelijk is. Sommige waren er bij tussentijdse tellingen eerst nog wel, andere verdwenen al vrij snel, meestal wat nieuwere...
 
Hoe dan ook, check nog eens even in de schuur of op zolder of bij een andere club. Wij vonden bij de inventarisatie bijvoorbeeld ook een bal van TOP (S) en eentje van het RTC.
 
Reacties kunnen naar de redactie!
.
 
 
.