Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Nieuws van de Club van 100: tijd voor de passe-partouts

 
Komende zaterdag is het tijd voor de tweede thuiswedstrijd in de zaalcompetitie en als je lid van de Club van 100 bent, dan krijg je als onderdeel van je bijdrage een passe-partout voor alle thuiswedstrijden van KZ / Thermo4U 1 en 2. Dit bericht gaat over het uitdelen van die passe-partouts.

Bij de eerste twee thuiswedstrijden - op de zaterdagen 10 november en 1 december - staan John Kwast en/of Guus van Dalen vanaf 18.00 uur klaar om deze belangrijke entree-bewijzen uit te delen aan de rechthebbenden. Bovendien krijg je dan ook het KZ-Magazine erbij, want dat komt deze week van de drukker.

Mocht je die dagen niet in de gelegenheid zijn langs te komen, stuur dan even een mailtje naar John of zo'n zelfde ding naar Guus (we plaatsen de feitelijke e-mail-adressen niet meer om ze wat te beschermen tegen allerlei spam- en andere rommelberichten, dus klik even op de gekleurde tekst en je kunt zo een mailtje sturen...).
 
Gemakshalve hebben we de speciale Club van 100-pagina ook hier nog maar even met een klik op de kleur bereikbaar gemaakt. Daar kan iedereen nog weer even lezen wat ook weer de voordelen van het lidmaatschap zijn!

Ben je nog geen lid, geef je dan snel op en profiteer van deze voordelen.

Tot ziens in De Koog!!
 
 
 
 
 
 
.