Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Nieuwe aflevering KZ TALKS 4U, de podcast van KZ/Thermo4U!

Aflevering 8: Cynthia Visser & Jaydn Jas

Cynthia Visser (KZ/Thermo4U 4) werkt bij de Prinsenstichting als persoonlijk begeleider van mensen met een verstandelijke beperking. We komen in deze aflevering veel te weten over de uitdagingen die ze tijdens de coronacrisis in haar werk tegenkomt en ze legt ook uit waarom ze zo blij wordt van het werken in deze bijzondere tak van de zorg. Daarna praten we even bij met Jaydn Jas, een van de spelers uit KZ/Thermo4U C3, het team dat Cynthia trainen geeft. Hoe is het voor Jaydn als fanatiek sporter van het Zaanse Topsport Collectief om weken thuis te zitten?

Klik hier om de aflevering te beluisteren.

Aflevering 7: Ria van Nooij

Na een training of wedstrijd gezellig even kletsen met Ria van Nooij, dat ga je op een gegeven moment toch missen in deze gekke coronatijden. Daarom praten wij in deze aflevering even bij met de heldin van onze kantine en beste 'tostibouwer' van het land.
Aflevering 6: Laura Poen & Luna Boerhout

Laura Poen, speelster van KZ/Thermo4U 8, deed voor haar opleiding onderzoek naar de sfeerbeleving tijdens wedstrijd van ons vlaggenschip. Hosts Marjolijn Schenk en Gaby Juffermans vragen haar alles over de uitkomsten. En onze ladyspeaker Luna Boerhout vertelt hoe het is om in deze tijden basisschooljuf te zijn én hoe ze het voor elkaar kreeg om in 3,5 maand 18 kilo af te vallen.Aflevering 5: Darren Krook

Als speler is Darren Krook (KZ/Thermo4U A2) een beetje het type ‘Joost’ (Joost Hofman) maar als je hem vraagt naar zijn favoriete selectiespeler dan dat kiest hij iemand die wat speelstijl betreft iets minder op hem lijkt. Wie? Dat hoor je in deze extra aflevering van KZ TALKS 4U. Darren vertelt ook over het programma Local Heroes, waar hij zich voor opgaf nadat hij dit schooljaar stopte met zijn MBO-opleiding. En we komen erachter waarom de supportersgroep van KZ/Thermo4U dit seizoen een bijzondere band kreeg met DVO Bennekom-speler Gertjan Meerkerk.Aflevering 4: Alfred Ankum

De gesprekken met Alfred Ankum en Darren Krook waren te mooi om in een aflevering te stoppen, vandaar dat we ze los van elkaar publiceren.

Met Alfred Ankum spraken we over de beslissing van het Korfbalverbond om met 11 teams in de Korfbal League te gaan spelen, de spelregelexperimenten van seizoen 2019/2020 en nog meer zaken waar de voormalig KZ/Thermo4U-voorzitter graag een discussie over zou zien ontstaan.

‘Ik moet er niet aan denken, KZ – Groen Geel op een dinsdagavond of zoiets.. Dat is commercieel gewoon zo slecht voor de clubs! Een avond KZ - Groen Geel levert ons zo 10.000 euro netto op en die 10.000 euro kunnen we gewoon in de sport stoppen.Aflevering 3: Erwin Dik & Chris Kaper

Erwin Dik gaat een flinke stap maken in zijn trainerscarrière: van KZ/Thermo4U B1 naar het eerste team van Hoofdklasseclub AW.DTV. AW was zeker niet de enige vereniging die aanklopte bij Erwin, ook Korfbal League-clubs toonden interesse. Waarom koos hij dan toch voor de Amsterdammers?

Chris Kaper nam tien jaar geleden afscheid als speler van KZ 1, in een vol Ahoy met de landstitel! Wat doet hij tegenwoordig nog op korfbalgebied, behalve het trainen van de Kangoeroes bij KZ/Thermo4U?Aflevering 2: Jamilla Kuhn en Megan Gruijs


Zondag is de tweede aflevering van KZ TALKS 4U verschenen. In deze aflevering kletsen Sanne Pasma en Lisa van Tongeren met Jamilla Kühn (KZ A5) over haar werk in de zorg. En de immer vrolijke Megan Gruijs is te gast! Zij vertelt over haar reis naar Australië die door de coronacrisis eerder tot een einde kwam dan gepland.


 
Gasten volgende aflevering: Erwin Dik en Chris Kaper


Eerste aflevering podcast gepubliceerd!

Lieve KZ'ers en volgers van onze vereniging,

Wij houden met liefde voor jullie onze sociale mediakanalen bij. Dat is in deze tijden een leuke uitdaging gebleken! De komende periode zal er voor ons weinig nieuwe content over wedstrijden of trainingen beschikbaar zijn en daarom bedachten we iets nieuws: KZ TALKS 4U, de podcast van onze korfbalvereniging! Een podcast is een soort radio-uitzending die je overal en op elk moment kan luisteren.

We maken KZ TALKS 4U voor alle leden en volgers van onze vereniging en spreken elke week mensen uit de club over hun dagelijks leven tijdens deze vreemde periode. Zo brengen we het clubgevoel een beetje terug in jullie korfballoze dagen!

De komende periode is elke zondag een nieuwe aflevering te beluisteren via:

Spotify (klik hier!)Anchor (klik hier!)De eerste aflevering is gisteren verschenen. 

Heb je een suggestie voor een gast die we zouden moeten uitnodigen? Wie mis je? Wie heeft een mooi verhaal? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie, klik hier!

Veel luisterplezier! 
Gaby Juffermans, Sanne Pasma, Marjolijn Schenk en Lisa van Tongeren