Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Natasha Dawson komt weer naar Nederland, maarrr....

 
.... het is voor slechts korte duur, want alleen voor de EK in Friesland volgende week.
 
Natasha is na haar terugkeer naar Engeland, al weer drie jaar geleden, eerst een tijdje daar gaan rugby spelen, maar sinds kort is ze toch weer in onze sport teruggekeerd en met haar talent kom je dan natuurlijk weer rap in 'the English Squad'.
 
Kort geleden spraken wij elkaar weer even uitgebreid. Natasha is nu 'dabbeljoepiecie' of voluit Woman Police Constable. Zij woont en werkt in Sheffield en heeft daar, naast haar gewone werk als politie-agent de belangrijke taak om te zorgen voor de veiligheid van mijn dochter en kleinkinderen. Mijn schoonzoon is Schots, dus die redt zichzelf prima. Het is een gevaarlijke wereld daar; wij kunnen allemaal diverse keren per week via de televisie zien hoe achter al die beleefdheid en vrolijke kermisjes een ongelooflijke hoeveelheid moorden en andere ellende plaatsvindt. gelukkig wordt de dader altijd gegrepen, waarbij Natasha natuurlijk een belangrijke rol speelt.
 
Komende week moet mijn nageslacht het dus echter zonder die bescherming doen, want Natasha moet Engeland overeind houden op de E.K. 2018 in Friesland. Dat gaat best een zware taak worden, want ze zijn ingedeeld met Polen, Nederland en Sp..., ehhh Catalonië.
 
Elders op deze site vind je ook het toernooischema, dus voor de Tasha-fans is het simpel om uit te kiezen welke wedstrijden ze willen bekijken. Als je haar echt wil zien spelen kun je wellicht beter niet de wedstrijd tegen Oranje bezien, want het is al een tijdje gewoonte bij de iets minder sterke landen om juist tegen Nederland niet het sterkste team op te stellen. Achtergrond is dat ze toch kansloos zijn en daarom met hun sterkste opstelling spelen tegen hun directe concurrenten. want daar is dan de meeste winst te behalen.
 
Hoe dan ook, ze komt weer even hierheen en wij wensen haar allemaal veel succes natuurlijk. En misschien pakt ze en passent nog een moordenaar op in Friesland!
 
PH
 
.