Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Marjolijn Schenk en Alwin Out toegevoegd aan selectie TeamNL Korfbal

Zoals drie weken geleden beloofd, maakte bondscoach Wim Scholtmeijer vandaag bekend welke spelers per direct worden toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal. En dat zijn…. MARJOLIJN SCHENK EN ALWIN OUT! We zijn als club heel trots op de uitverkiezing van deze twee KZ'ers.

Marjolijn en Alwin wisten al dat ze op de shortlist stonden, dus dat zorgde voor de nodige spanning. ‘Ik heb het belletje met trillende handen aangenomen’, geeft Marjolijn toe. ‘Ben zó blij! Het is ook gaaf dat we dit samen mogen meemaken!’. Ook bij Alwin, die een man van weinig woorden is, was de ontlading groot: ‘FACKING VET!’. 

TeamNL Korfbal werkt toe naar het WK, dat van 1 tot en met 10 augustus wordt gespeeld in het Zuid-Afrikaanse Durban. Het programma van de internationals wordt de komende weken geintensiveerd. De selectie traint op maandag, dinsdag en woensdag op Papendal. Op donderdag zijn de korfballers van TeamNL beschikbaar voor de training bij hun eigen clubs. We wensen Marjolijn en Alwin, maar natuurlijk ook Esther en Jordi, veel succes in de voorbereiding op het WK.  

Benieuwd naar de onderbouwing van Wim Scholtmeijers keuze voor Marjolijn en Alwin? Dat lees je op Korfbal.nl !


Foto: Wim de Bruijne