Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Lees even goed: kantinediensten in het nieuwe seizoen

 
De meeste mensen zijn de koffers al aan het pakken, maar achter de schermen wordt al druk gewerkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, zo ook de kantinecommissie.

Het afgelopen seizoen is qua bezetting van de kantine weer een stuk beter gelopen dan vorig jaar. Steeds meer mensen schrijven zelf in voor kantinediensten, waardoor de noodzaak voor het verplicht aanwijzen kleiner wordt. Wel merken we, dat als we verplicht gaan toewijzen, het voor mensen vaak niet goed uitkomt. Dat heb je dus zelf in de hand, door zelf een tijdstip te kiezen dat wel uitkomt. Verder zijn de volgende punten van belang:

1. Helaas kun je in de app van Sportlink nog steeds maar drie maanden vooruit kijken. Daarom hebben we besloten om ook drie deadlines in te stellen voordat we verplicht gaan inschrijven.
 
2. De eerste drie maanden staan in augustus al in de app.

3. Omdat onze diensten al starten per 1 september zullen die mensen, die hun verplichting vorig seizoen niet volledig hebben gedaan, als eerste ingedeeld worden voor openstaande diensten in september. Deze diensten kunnen niet geruild worden. Houd hier alstublieft rekening mee in uw agenda.

4. Deadline 1 is 12 september: vòòr deze deadline moeten alle spelende leden en ouders van spelende jeugdleden minimaal voor één dienst hebben ingeschreven.
 
5. Dit is ook de deadline voor het aanvragen van een vrijstelling*

6. Deadline 2 is 12 december: vòòr deze deadline moet iedereen voor minimaal twee diensten hebben ingetekend.

7. Deadline 3 is 12 maart 2020: vòòr deze deadline moet iedereen voor minimaal drie diensten hebben ingetekend.

8. Leden die liever geen bardienst doen en een andere taak willen vervullen kunnen een e-mail sturen naar vrijwilligerscoordinator@koogzaandijk.nl en dan nemen wij contact met je op.

Toelichting op het *...: voor een vrijstelling kom je in aanmerking als je een vaste vrijwilligerstaak vervult, die minimaal 20 uur per seizoen in beslag neemt. Denk bijvoorbeeld aan lid zijn van een TeamCommissie, aan actief zijn als jeugdtrainer of scheidsrechter en dergelijke. Je dient hier wel ieder seizoen zelf vrijstelling voor te vragen. De vrijstelling wordt niet automatisch verleend, want er zijn ook genoeg actieve leden die geen behoefte aan vrijstelling hebben.

Voor vragen over de verplichte diensten, zie de info op de website. Of neem na 12 augustus contact op met bestuurslid Vrijwilligersbeleid Monica Briefjes.
 
 
.
 
 
 
.