Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

KZ doet mee aan de online Oranje Fonds Collecte

KZ doet dit jaar mee aan de collecte van het Oranje Fonds. Van 11 t/15 juni collecteert het Oranje Fonds door heel Nederland om geld op te halen voor sociale projecten. Er is een deurcollecte en een online collecte. Aan dit laatste doet onze vereniging mee.

Als deelnemende organisatie mogen we 50% van de opbrengst besteden aan eigen doelstellingen. Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt alles 100% lokaal besteed!

KZ zet zich in voor een verbonden samenleving en krijgt hiervoor steun van het Oranje Fonds. Zo sloegen we vorig seizoen bijvoorbeeld de handen ineen voor het project Samen Ouder. Als vereniging hebben we niet alleen een sportieve missie, maar ook een maatschappelijke. Draag jij daar een steenje aan bij met een donatie? Dit kan tot 23 juni via onze actiepagina en die vind je met een klik hier!Over het Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt projecten die mensen met elkaar verbinden. Met geld, aandacht, advies en warme toewijding. Zodat niemand er alleen voor staat en iedereen kan meedoen. Zo krijgen ouderen een maatje, komen jongeren samen in een opgeknapt wijkcentrum, bieden vrijwilligers in het hospice een luisterend oor en brengt de buurttuin mensen bij elkaar. Vrijwilligers hebben daar een onmisbare rol en dat stimuleren we. Bijvoorbeeld met NLdoet en Maatjes Gezocht. En met Burendag maken we van de straat een thuis.

Alle informatie over de collecte vind je hier