Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Korfbalmasterz: weer zes geslaagden, maar nog flink wat te gaan

 
Al weer enige weken geleden waren het Esper Piets en Famke Doves, die in rap tempo de spelregels tot zich namen en zo ook in staat waren om het spelregelcertificaat te behalen.
 
In de net achter ons liggende vakantie werd de tijd vervolgens goed benut door Dionne Goossens, Eline Held plus Yara en Jesse Detering. Gefeliciteerd, keurig afgerond.
 
We hebben echter nog wel een lijstje van mensen die aan de slag moeten. Voor de senioren was het al verplicht en van hen staan er nog zeven open, waarvan er drie nog niet begonnen zijn. Kom op, zo moeilijk is het niet. Met één keer doorlezen van de 'Spelregels in Heldere Taal' komt er al weer veel in je geheugen op en ku je het examen goed te lijf gaan. Je kunt ook rustig wat keren proberen op Korfbalmasterz.nl
 
Voor de A-jeugd komt de verplichting er met ingang van 1 juli, dus zij doen er goed aan ook aan de slag te gaan. Bij de laatstejaars zijn er drie al begonnen en eentje is bijna klaar, maar vijf moeten nog starten en de rest is klaar.
 
De tweedejaars A-jeugd is weinig actief op dit gebied, maar bij de eerstejaars A-jeugd is op twee na iedereen klaar en die twee zijn bijna zover.
 
Bij de tweedejaars B-jeugd moeten er nog vijf afronden, waarvan eentje nog niet begonnen is en bij de eerstejaars B-jeugd is een flinke groep bezig, maar ook een flinke nog niet, met slechts een paar geslaagden. Tijd om het even op te pakken dus.
 
Kijk gewoon eens goed rond op de bovengenoemde site; je leert er altijd van! En je gaat minder tegen de scheids tetteren!!
 
 
 
 
.