Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Korfbal Challenge 2018 in Rotterdam: het programma

 
De vierdaagse serie van belevenissen in Korfballand, die we opgetuigd hebben met de titel 'Korfbal Challenge', staat weer voor de deur. Als steeds vindt het plaats in 'Rotjeknor', naast het Feijenoord-stadion, en het is altijd de moeite van een reisje waard.
 
Dit jaar zijn de dagen 27 tot en met 30 december, dus donderdag -zondag, en er is weer van alles te beleven, van de strijd om in de diverse jeugdselecties te komen tot een nieuwsgierige blik naar de vraag of Chinese Taipei nog steeds beter is dan België en hoe het staat met de groeiende kracht van het nationale team van China. Plus een eerste kennismaking met Rex Chen natuurlijk, die in het eerste kwartaal bij ons verblijft voor een mix van het opdoen van spelervaring en stage. En hoe doen Esther, Marjolijn, Anouk, Alwin en Jordi het...
 
Het wedstrijdprogramma voor de avonden vind je hier en op die pagina staan ook weer een paar oranje links naar de wedstrijden voor een plek in de respectievelijke jeugdteams van Onder 13, Onder 15, Onder 17 en Onder 19.
 
Korto: komt dat zien!!
 
.
 
 
.
 
 
 
.