Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Komend seizoen nieuw bij KZ/Thermo4U: Michelle in ’t Veen

 
KZ/ Thermo4U krijgt volgend jaar versterking van Michelle in ’t Veen. Zij komt over van AKC Blauw-Wit, waar zij een jaar verbleef.
 
De pas 18-jarige speelster begon bij De Meervogels uit Zoetermeer, waar al vrij snel duidelijk werd, dat zij een behoorlijk talent voor het korfballen in zich had. Op haar 15e stapte ze over naar Fortuna in Delft en met Fortuna A1 werd Michelle vorig jaar Nederlands kampioen in de Ziggo Dome.
 
Vanaf 11-jarige leeftijd maakt Michelle al deel uit van verschillende districtsteams en naderhand nationale teams. Zo speelde – en won – zij bijvoorbeeld al twee keer met Oranje onder 17 de wereldtitel en met Oranje onder 19 een Europese titel. Wie de foto’s naloopt op korfbal.nl  kan zien dat Michelle zowel op de foto van het team ‘onder 19’ als op de foto van het team ‘onder 21’ staat.
 
Michelle woont in Amsterdam en studeert daar aan de Sportacademie.
 
Gevraagd naar de motivatie van deze stap zegt Michelle: ‘KZ/Thermo4U heeft een goed seizoen gedraaid, waarbij afgelopen jaar te zien was dat deze ploeg bij de top 4 hoort. Het eerste liep de play-offs afgelopen jaar maar net mis. Ik wil graag bijdragen aan deze ploeg. Ik wil mezelf bij KZ meer gaan ontwikkelen als korfbalster en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen.’
 
Wij wensen Michelle veel plezier en mooie ervaringen toe. Welkom, Michelle!!
 
 
.
 
 
.