Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

KZ A5 wint voor de tweede keer dit seizoen van KZ A4

Voor de tweede keer dit seizoen won onze A5 afgelopen zondag van onze A4: 9-10. De twee teams zijn ingedeeld in dezelfde poule en dat maakte dat zondag zestien KZ’ers binnen de lijnen stonden. Ook de tribune zat vol met KZ-supporters en hoewel de wedstrijd erg spannend werd, was de sfeer zowel binnen als buiten het veld heel sportief. En zo hoort het!

De A5 had in de tweede helft even tijd nodig om op gang te komen, maar toen het team van coach Daniëlle Uitvlugt via knappe doelpunten van Jomme, Femke en Ian eenmaal op een voorsprong was gekomen, gaf het de wedstrijd niet meer uit handen. De strijdlust van de A4 kon niet voorkomen dat hun lager geplaatste clubgenoten er met de punten vandoor gingen.

‘Volgens mij hebben we in de zaal maar twee wedstrijden gewonnen en dat was beide keren van de A4’, merkte Jamilla op terwijl ze de overwinning vierde met haar teamgenoten. Ze kon het niet laten er even om te lachen.

Dat de A5 de A4 nog kan inhalen op de ranglijst was na het duel nog niet helemaal doorgedrongen, maar het kan niet anders dan dat de spelers in de laatste twee wedstrijden tegen hekkensluiter HBC alles op alles zullen zetten om dit voor elkaar te krijgen. De A4 kan hier zaterdag al een stokje voor steken door thuis te winnen van Groen Geel A3. De vorige wedstrijd tegen onze streekgenoten werd overtuigend gewonnen: 8-17!

A4, A5, dank voor de mooie wedstrijd en succes met de laatste wedstrijden!

LisaOp de foto zie je KZ A5
Voor v.l.n.r.: Romy Simonides, Femke de Rooij, Femke Ekkes, Jamilla Kühn en Wesley Uitvlugt (wissel).
Achter v.l.n.r.: Nick Uitvlugt, Jomme Richards, Thomas Uitvlugt (wissel), Ian Kalergis, Pim Hartog, Jordy Tigelaar en Daniëlle Uitvlugt (coach).