Kies uw profiel:

  1. Nieuw profiel

Invulling trainer/coach KZ / Thermo4U 3

 
De Topsportcommissie is verheugd te kunnen mededelen, dat de positie van trainer/coach voor ons derde team voor volgend jaar is ingevuld. Dennis van der Meulen zal het stokje overnemen van Robin Sas en zal daarbij geassisteerd worden door Richard Pasma.

Dennis is 35 jaar en nieuw in het trainersvak bij een vereniging in de top. Hij is ambitieus en greep de kans om de stap naar KZ/Thermo4U te maken direct met beide handen aan toen Gert Krook van de Topsportcommissie hem benaderde. Na twee prettige gesprekken binnen twee weken was alles rond. En getuige zijn aanwezigheid bij de halve finale van ons Eerste in Papendrecht en de oefenwedstrijd van het Derde afgelopen weekend (met het hele gezin) wil hij zich zo snel mogelijk thuis gaan voelen bij onze club.

Dennis heeft zelf gespeeld bij diverse clubs in Noord-Holland en heeft helaas op toch wat jonge leeftijd moeten stoppen met spelen door vervelende blessures. Onlangs had hij de selectie van Purmer, van oudsher zijn eigen club, onder zijn hoede. Afgelopen zaterdag heeft hij zich voorgesteld aan de verjongde selectie.

Richard Pasma maakt vanuit de Topsportcommissie als contactpersoon van het Derde de overstap naar assistent-trainer van het Derde. Met zijn ervaring binnen de club en als trainer is hij waardevol als ondersteuning van Dennis. Hij zal minimaal 1x in de week aansluiten bij de training en Dennis waarnemen als die verhinderd is. Dat is gelijk het eerste speelweekend vanwege het heugelijke feit dat Dennis dan gaat trouwen!

Wij wensen Dennis (en Richard) veel succes en verwelkomen hem bij onze club!

Namens de Topsport commissie,
Sander Boutsma